Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

FLX växlar upp inom reklam och branded content

Publicerad: 9 maj 2018, 06:00
Uppdaterad: 9 maj 2018, 06:39

FLX:s fem nya rekryter Helena Lindblad, Erika Helin, Ellen Grefberg, Therese Pettersson, Molly Nutley, och Nathalie Bergdahl. Foto: FLX

Gör flera nyckelrekryteringar – och skapar ny plattform för regissörer: "Ett gyllene tillfälle att bygga på lovande kvinnor", säger FLX om de fem kvinnliga rekryterna.


Ämnen i artikeln:

FLXbranded content

Produktionsbolaget FLX fortsätter att växa med ett flertal nyckelrekryteringar inom reklam och branded Content. Helena Lindblad blir produktionsbolagets nya affärsutvecklare inom branded content. Hon har tidigare jobbat som projektledare på bl.a Meter och kommer senast från OTW där hon jobbade med affärsutveckling.

Therese Pettersson blir exekutiv producent för reklam och Nathalie Bergdahl får rollen som produktionsledare. Molly Nutley börjar som regissör inom satsningen ”Rising Stars” där nya talanger med regiambitioner får chans att växa och utvecklas. Molly har nyligen regidebuterat med filmen ”Flickan” för Plan International, och utvecklar egna idéer och tv-manus.

Dessutom förstärks FLX:s utvecklingsavdelning fmed den kreativa duon Ellen Grefberg och Erika Helin, som också finns representerade under Rising Stars. De har tidigare producerat dokumentärserier för ENT och Viafree.

Eleonor Sager är chef för Reklam & Branded Content på produktionsbolaget:

­–  Efterfrågan på bra och engagerande innehåll är större än någonsin och vi är enormt stolta över att dessa begåvade personer valt FLX, säger hon och lägger till:

 – Satsningen på nya kreativa talanger känns väldigt viktig för framtiden, och att kunna erbjuda samarbeten med etablerade regissörer gör att tröskeln till uppdragen inte blir lika hög. Dessutom är det ett gyllene tillfälle att bygga på lovande kvinnor!   

FLX är just nu aktuella med ”Riskgruppen” branded content-kampanj för Pensionsmyndigheten och reklamfilmer för Bethard med Zlatan i huvudrollen. FLX har också nyligen knutit till sig regissörerna Linda Callenholt och Alexandra Dahlström.

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FLXbranded content

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.