tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Flir Systems till Goodmorning Sunshine

Publicerad: 20 februari 2012, 13:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

Värmekamerabolaget Flir Systems väljer Goodmorning Sunshine som sin nya byrå för employment-branding.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Flir Systems är världsledande inom värmekameror. Nu vill de göra företaget till en än mer attraktiv plats att arbeta på. Därför väljer de nu, efter en upphandling, reklambyrån Goodmorning Sunshine för att arbeta med företagets employment-branding i Sverige.

 – Vi kikade på några olika alternativ men det kändes positivt när vi mötte Goodmorning Sunshine och kikade på olika tidigare jobb. Dessutom kändes det som om de tyckte att det skulle bli roligt att arbeta med det här, säger Cecilia Trojmar på Flir Systems till dagenmedia.se.

I sitt arbete för att göra Flir Systems till en mer attraktiv arbetsplats ska Goodmorning Sunshine göra företaget mer välkänt. Hur detta ska ske är dock ingenting som Enis Pupulek på Goodmorning Sunshine kan uttala sig om så tidigt i samarbetet.

– Värmekameraorna är en innovativ uppfinning som används mycket och i olika situationer och det borde berättas mer om dem och ur olika vinklar. Flir ska bli en mer attraktiv aretsplats och då måste fler känna till företaget, säger han till dagenmedia.se.

Uppdraget gäller i första hand den svenska marknaden och under 2012.

Flir Systems AB omsatte 2010 1.4 miljarder dollar och har 3200 anställda.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev