Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Flexpay till MNML Agency

Publicerad: 15 Januari 2013, 07:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:59

Flexpay specialiserar sig på förmåner och belöning. Nu väljer bolaget MNML Agency som ny pr-byrå.


Ämnen i artikeln:

Mnml Agency

Kommunikationsbyrån MNML Agency har specialiserat sig på hälso- och välbefinnandefrågor hos individer, samhällen, natur och företag. Nu får byrån Flexpay, som arbetar med hantering av förmåner och kompensation hos företag, som ny kund.

– Vi är mycket stolta över att få arbeta med något som berör alla arbetsföra svenskar, nämligen förmåner och kompensation. Anställda ställer allt högre krav på sina medarbetare och genom Flexpay kan svenska storföretag på ett enkelt sätt samla förmåner och belöningar som attraherar de allra bästa på marknaden, säger MNML Agencys vd Roland-Philippe Kretzschmar i ett pressmeddelande.

Det är genom ett it-system som Flexpay hjälper kunder att bland annat effektivisera administration av förmåner. Under 2009, 2010 och 2011 har bolaget stått på Dagens Industris Gaselllista, som utser de snabbast växande företagen i Sverige.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Mnml Agency

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.