Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

FLB Europa rekryterar från Edelman Deportivo och Rippler

Publicerad: 14 Juni 2018, 08:04
Uppdaterad: 14 Juni 2018, 10:49

"Nu känns det som att vi kan ta nästa steg och vi är grymt glada att just Linnea, Andreas och Tor vill vara med på det", säger David Becker, vd på FLB Europa.

Tor Löwkrantz Waxin, Linnea Nordström och Andreas Pettersson ansluter till FLB Europa.


Ämnen i artikeln:

Edelman Deportivo

Under 2018 FLB Europa påbörjat nya samarbeten med bland andra Byggmax och Gjensidige. Nu stärker byrån upp med tre nyrekryteringar.

Tor Löwkrantz Waxin blir strategisk rådgivare och kommer senast från rollen som Head of communications strategy på Edelman Deportivo. Han har tidigare även utvecklat och ansvarat för utbildningarna inom strategisk kommunikation och pr på Berghs.

Linnea Nordström kommer närmast från kommunikationsbyrån Rippler där hon arbetade som pr-konsult och medieexpert. Hon har även tidigare bakgrund på den digitala designbyrån Oakwood. På FLB Europa kommer Linnea Nordström att arbeta som projektledare med fokus på pr.

Andreas Pettersson  är kreatör och art director med 20-års erfarenhet från reklambranschen både i Sverige och utomlands. Kommer senast från egen verksamhet där han jobbat med kunder som Åbro Bryggeri, Klarna, Ellos och Elgiganten. 

– Våra nya kollegor kommer med stor erfarenhet och tung kompetens från både reklam och pr, en kombination som gör att vi kan bredda vårt erbjudande och utvecklas som byrå. Nu känns det som att vi kan ta nästa steg och vi är grymt glada att just Linnea, Andreas och Tor vill vara med på det, säger David Becker, vd på FLB Europa, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Edelman Deportivo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.