Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Finansinspektionen söker webbyrå

Publicerad: 4 November 2014, 09:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:23

Finansinspektionen inleder en upphandling av webbyråtjänster.


I uppdraget ingår att ta fram koncept, design och arbetsbeskrivning för att bygga upp en helt ny webbplats till Finansinspektionen och att bistå med vidareutveckling av sajten när det behövs.

– Vi gör det här av flera skäl. Man måste alltid se över en webbplats med jämna mellanrum och avtalet med förra byrån har löpt ut. Mer konkret så är vi en myndighet som har växt på senare år, fått ökade anslag och nya uppdrag. Då gäller det att webben hänger med och avspeglar vilka vi är nu, säger Mats Ossung, webbredaktör på Finansinspektionen, till Dagens Media.

Sajten ska också anpassas bättre till mobil och surfplatta.

– Webbplatsen är en jätteviktig kanal för oss. Vi har ju uppdraget att övervaka finansmarknaden, vi utfärdar regler, ger tillstånd till dem som får verka på finansmarknaden och har tillsyn över dessa företag. Samtidigt har vi ett uppdrag att verka för ett gott konsumentskydd på finansmarknaden. Så webben ska fungera som kanal för flera målgrupper.

Finansinspektionen kan inte uppge hur mycket avtalet är värt för den webbyrå som går vinnande ur upphandlingen, men hänvisar till att det tidigare uppdraget, som Söderhavet vann, omsatte totalt 900 000 kronor under den då fyraåriga avtalsperioden.

– Det är en fingervisning, men vi har inte specificerat det. Vi hoppas att vi får många bra och spännande anbud, säger Mats Ossung.

Det nya avtalet gäller i två år med chans till förlängning i max två år.

Sista dagen att lämna in anbud är den 15 december.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.