Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Felix Nilsson slutar som frilans – går till Volontaire

Publicerad: 8 maj 2018, 11:51
Uppdaterad: 8 maj 2018, 12:01

Felix Nilsson.

Den senaste i raden att ansluta till byrån Volontaire är Felix Nilsson – som frilansat som ad sedan avslutet på Saatchi & Saatchi. "Det ska bli grymt spännande att vara med på Volontaires resa framåt och ta fighten med de stora drakarna."


Ämnen i artikeln:

Volontaire

Efter ett händelserikt 2017 med vd-byte och priser i 100-wattaren och Månadens kampanj väljer Volontaire att vrida upp trycket ännu mer på rekryteringsfronten. Volontaire har under året rekryterat fem nya personer och söker just nu folk till ytterligare fem tjänster.

Det senaste tillskottet blir Felix Nilsson, som frilansat som ad efter sin tid på Saatchi & Saaatchi. Han har tidigare jobbat med kunder som bland annat Toyota, Risifrutti, Poloroid Eyewear, Skandia och SVT – och har belönats med priser från D&AD, Eurobest, One Show och Clio.

– Felix blir ett välkommet tillskott på kreatörssidan, och den andra på kort tid som lämnat frilanslivet för oss, säger Jenny Hagblom, VD för Volontaire, i ett pressmeddelande.

Nu överger han alltså frilansrollen för att kliva in på Volontaire.

– När jag kom till Volontaire i vintras var det för ett kortare frilansprojekt. Och jag har gillat friheten och valmöjligheterna som kommer med att frilansa, men efter en månad på byrån hade jag ändrat mig. Det är en samling skarpa hjärnor som tar jobbet på allvar. Det gillar jag. Dessutom får jag möjlighet att jobba med Visit Sweden och flera andra uppdrag som ligger mig nära. Det ska bli grymt spännande att vara med på Volontaires resa framåt och ta fighten med de stora drakarna, säger Felix Nilsson i pressmeddelandet.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.