Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Farfars byråchef till WW/TBWA

Publicerad: 25 Maj 2010, 08:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:49

WW/TBWA rekryterar två nya projektledare, från Grey och Farfar.


Ämnen i artikeln:

FarfarTBWA

Tf byråchefen Jonas Anderson var en av dem som sade upp sig från Farfar i samband med att Matias Palm Jensen slutade på byrån.

Nu har han nytt jobb – på reklambyrån WW/TBWA. Han får sällskap av Tina Thornander, senast från Grey. Hon ska bland annat ansvara för storkunden Renault.

– Det är jättekul, vi hade ett nettotillflöde på fem personer under 2009 och i år har en slutat och två kommer till, säger vd:n Robert Schelin.

Bokslutet för 2009 är stängt, men inte registrerat hos Bolagsverket ännu. Robert Schelin vill inte ge några siffror, men säger:

– Vi gick enligt plan och gjorde en rejäl vinst. Det är vi glada för, trots årets mest ovälkomna gäst, krisen, hade vi hög fart på alla håll och kanter.

2010 började internsivt, säger han, men den senaste tiden har aktiviteten sjunkit något. Inte minst med tanke på att WW/TBWA förlorade banken Nordea till DDB.

– Vi hade jobbat ihop i tre år och visste att detta kunde komma. Jag hoppas vi kan fylla på från andra håll, säger Robert Schelin.

År 2008 omsatte WW/TBWA 55 miljoner kronor och redovisade ett resultat på - 5 miljoner.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

FarfarTBWA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.