Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

FamiljenPangea rekryterar copywriter

Publicerad: 4 Maj 2016, 11:41
Uppdaterad: 4 Maj 2016, 11:41

FamiljenPangea rekryterar Jenny Gromark Wennberg, strategisk copywriter från Futurniture.


Ämnen i artikeln:

Familjen Pangea

Jenny Gromark Wennberg kommer närmast från Futurniture och har varit en drivande kreatör för kunder som IKEA, Batteriåtervinningen, AP7 och CAN. Hon har många prisvinnande projekt i bagaget bland annat ”Knark är bajs”.

– Vi är jätteglada att få jobba med Jenny som har en spännande kreativ bredd och starkt fokus på både kundupplevelse och affärsnytta”, säger Mats Eriksson, en av grundarna till FamiljenPangea i ett pressmeddelande.

Under våren har byrån rekryterat ytterligare fem personer för att stärka det strategiska erbjudandet i riktning mot servicedesign.

– Jag vill göra kommunikation som människor bryr sig om på riktigt. På FamiljenPangea har jag träffat många kloka människor och det är inspirerande att se det engagemang och den kunskap som läggs på SL och andra kunder som är viktiga för attsamhället fungera, säger Jenny Gromar Wennberg i ett pressmeddelande.

FamiljenPangea vann för tre veckor sedan guldägget i identitetsdesign.  

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Familjen Pangea

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.