Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

FamiljenPangea rekryterar copywriter

FamiljenPangea rekryterar Jenny Gromark Wennberg, strategisk copywriter från Futurniture.


Publicerad 2016-05-04 11:41
Uppdaterad 2016-05-04 11:41

Ämnen i artikeln:

Familjen Pangea

Dela artikeln:

Jenny Gromark Wennberg kommer närmast från Futurniture och har varit en drivande kreatör för kunder som IKEA, Batteriåtervinningen, AP7 och CAN. Hon har många prisvinnande projekt i bagaget bland annat ”Knark är bajs”.

– Vi är jätteglada att få jobba med Jenny som har en spännande kreativ bredd och starkt fokus på både kundupplevelse och affärsnytta”, säger Mats Eriksson, en av grundarna till FamiljenPangea i ett pressmeddelande.

Under våren har byrån rekryterat ytterligare fem personer för att stärka det strategiska erbjudandet i riktning mot servicedesign.

– Jag vill göra kommunikation som människor bryr sig om på riktigt. På FamiljenPangea har jag träffat många kloka människor och det är inspirerande att se det engagemang och den kunskap som läggs på SL och andra kunder som är viktiga för attsamhället fungera, säger Jenny Gromar Wennberg i ett pressmeddelande.

FamiljenPangea vann för tre veckor sedan guldägget i identitetsdesign.  

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.