Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Fabege startar samarbete med Chiffer

Publicerad: 19 Oktober 2016, 06:21
Uppdaterad: 19 Oktober 2016, 06:23

Fabege satsar på innehållsmarknadsföring tillsammans med Chiffer.


Ämnen i artikeln:

Chiffer

Stockholmsbaserade fastighetsbolaget Fabege intensifierar sitt arbete med innehållsmarknadsföring och har valt contentbyrån Chiffer som samarbetspartner.

Genom att samordna kommunikationen i sina digitala kanaler och jobba mot tydliga strategiska mål hoppas Fabege öka effekten av sin kommunikation.

Fokus ligger på att dela med sig av sin kunskap inom stadsdelsutveckling, hållbarhetsfrågor och kontorsfastigheter och därmed skapa ett mervärde för kunder och samarbetspartners.

– Tack vare Chiffers energi och kompetens har vi fått en riktig nytändning i arbetet med att skapa relevant innehåll för våra målgrupper. Den resa som vi har påbörjat tillsammans har redan nu gett resultat i form av fler följare och delningar i många våra kanaler och vi ser fram emot fortsättningen, säger Elisabet Olin, kommunikationschef Fabege, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Chiffer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.