Fabege startar samarbete med Chiffer

2016-10-19 08:21  
"Tack vare Chiffers energi och kompetens har vi fått en riktig nytändning i arbetet med att skapa relevant innehåll för våra målgrupper", säger Elisabet Olin, kommunikationschef Fabege.

Fabege satsar på innehållsmarknadsföring tillsammans med Chiffer.

Stockholmsbaserade fastighetsbolaget Fabege intensifierar sitt arbete med innehållsmarknadsföring och har valt contentbyrån Chiffer som samarbetspartner.

Genom att samordna kommunikationen i sina digitala kanaler och jobba mot tydliga strategiska mål hoppas Fabege öka effekten av sin kommunikation.

Fokus ligger på att dela med sig av sin kunskap inom stadsdelsutveckling, hållbarhetsfrågor och kontorsfastigheter och därmed skapa ett mervärde för kunder och samarbetspartners.

– Tack vare Chiffers energi och kompetens har vi fått en riktig nytändning i arbetet med att skapa relevant innehåll för våra målgrupper. Den resa som vi har påbörjat tillsammans har redan nu gett resultat i form av fler följare och delningar i många våra kanaler och vi ser fram emot fortsättningen, säger Elisabet Olin, kommunikationschef Fabege, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt