Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

F&B:s ägare rasar på börsen

Publicerad: 11 maj 2018, 10:12
Uppdaterad: 11 maj 2018, 10:27

Scott Kaufmann, vd på MDC Partners.

Byrånätverket MDC uppvisar resultat som vd:n Scott Kaufmann själv kallar för "oacceptabla".


Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Det amerikanska byrånätverket MDC Partners, som bland annat äger den svenska byrån Forsman & Bodenfors, har sett ljusare tider. Under torsdagen rasade deras aktie med upp emot 35 procent på den amerikanska börsen, rapporterar Adweek.

Det efter att byrånätverket uppvisat ett resultat under årets tre första månader som den egna vd:n Scott Kaufmann själv underkänner.

– Våra resultat är oacceptabla och vi vet om det. Början av 2018 har varit utmanande. Samtidigt som utsikterna för verksamheten i år var starka när vi gick in det här året har våra resultat i mars och april varit en besvikelse, sade cott Kaufmann vid "earning call", där han diskuterade första kvartalets resultat med analytiker, under onsdagen, enligt Adage.  

MDC redovisade en omsättning på 327 miljoner amerikanska dollar, att jämföra med 344,7 miljoner dollar för samma period under 2016.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.