Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Eventum tar vd från Lowe Brindfors

Publicerad: 2 September 2015, 10:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:53

Nico Hasselström, vice vd för Lowe Brindfors, blir vd för Eventum.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsEventum

Event- och kommunikationsbyrån Eventum delar upp sin verksamhet i ett rättighetsbolag och ett eventbolag. Rättighetsbolaget kommer att utveckla fler rättigheter liknande byråns nya middagsunderhållning "Mamma Mia! The party" och "National Geographic Live", som Eventum etablerade för två år sedan.

I samband med expansionen rekryterar byrån Nico Hasselström från Lowe Brindfors som ny vd och partner. Han har tidigare varit partner och projektledare på Åkestam Holst.

– Livekommunikation tar en allt viktigare roll i det långsiktiga varumärkesarbetet. Den digitala utvecklingen gör också live-upplevelser än mer relevanta och naturliga som plattformar att kommunicera från, säger Nico Hasselström, i ett pressmeddelande.

Nuvarande vd:n Mats Ahldén är kvar som delägare och styrelseledamot i Eventum men kommer att fokusera på att vidareutveckla underhållningsrättigheterna för "Mamma Mia! The Party" och "National Geographic Live".

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsEventum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.