Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ersättare på plats på MRM Starsky

Publicerad: 24 augusti 2011, 07:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

MRM Starsky tappade nyligen två personer i ledningsgruppen. Nu är en ersättare på plats och ytterligare en på väg in.


Ämnen i artikeln:

MRM Starsky

Lisen Sellén från KPA ersätter plannern Paul Morel som går till DDB Stockholm. MRM Starsky har även klart med en ersättare till Lotta Brugge, som nu går till Absolut, men vd Carl Rustner vill ännu inte avslöja vem det är.

– Det viktiga har varit att ersätta Paul och Lottas kompetenser, vilket vi nu har gjort. De har varit med oss länge och det är kul att de fått så bra jobb, säger Carl Rustner.

Paul Morel och Lotta Brugge ingick även i ledningsgruppen på MRM Starsky. Men om de ska ersättas där är ännu inte klart.

– Vi har en stabil ledning där vi just nu är fyra personer som har suttit i ledningen tillsammans i fem år. I takt med att vi möter hösten kan de bli så att vi återställer gruppen till 5-6 personer, men det är inget jag vill kommentera vidare.

I MRM starskys ledningsgrupp ingår Johan Blomström, cd, Mikael Thiel, vice vd, Carl Rustner, vd och Lovisa Friman Bendz, exekutiv kundansvarig.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MRM Starsky

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News