Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Emma Broms blir ny byråchef på OTW

Publicerad: 25 maj 2018, 13:30
Uppdaterad: 25 maj 2018, 13:30

Contentbyrån OTW anställer Emma Broms som ny byråchef och vice vd. Hennes uppgift blir att ta byråns erbjudande vidare och utveckla Stockholmskontoret.


Ämnen i artikeln:

OTW

Emma Broms har utsetts till ny byråchef och vice vd för contentbyrån OTW. Tidigare har hon varit vd på kommunikationsbyrån Familjen Pangea. Innan dess har hon varvat byråjobb med arbete på konsultfirmor som bland annat McKinsey och Business Sweden.

– Det som lockat mig är OTW:s blandning av kreativitet och affärsmässighet, säger Emma Broms. OTW är Nordens ledande contentbyrå med väldigt starka varumärken i sin portfölj. Och de ligger verkligen i framkant när det gäller att skapa engagemang och kundrelationer på lång sikt. Det är också spännande med byråns tillväxtambitioner, säger Emma Broms, i ett pressmeddelande.

Emma Broms fokus kommer ligga på att utveckla OTW:s erbjudande och byråns Stockholmskontor.

– Emma är en superstark rekrytering och det är kul att nu få med henne på OTW:s fortsatta resa mot en fullservicebyrå. Hennes breda kompetens inom management och affärsutveckling passar perfekt i den fas vi befinner oss i just nu, säger Marcus Wikner, vd på OTW, i ett pressmeddelande.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.