Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Emelie Jinhee Johnsson till Nord DDB

Publicerad: 29 Juni 2018, 08:15
Uppdaterad: 29 Juni 2018, 08:49

Emelie Jinhee Johnsson börjar på Nord DDB efter sommaren.

Nord DDB rekryterar prisad AD från King. "Det här är en viktig rekrytering för oss", säger Maja Siösteen, COO & head of talent på Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBKing

AD:n Emelie Jinhee Johnsson har under sina fyra år vunnit flera priser i tävlingar som Guldägget, Oneshow, D&AD och Eurobest. 2016 tilldelades hon även Kycklingstipendiet, ett stipendium instiftat av Komm som delas ut med syftet att uppmuntra nya och begåvade kreatörer till att utvecklas ytterligare inom sitt område.

Nu lämnar hon reklambyrån King för att efter sommaren börja arbeta på Nord DDB.

– Det ska bli oerhört kul att få ansluta till Nord DDB och deras spännande kundportfölj, även om det förstås känns sorgligt att säga hejdå till alla bra personer på King, säger Emelie Jinhee Johnsson, i ett pressmeddelande.

På King har Emelie Jinhee Johnsson främst arbetat med Ica men även med Berättarministeriet och Eurojackpot. Tidigaer har hon arbetat på Garbergs och har från början en bakgrund inom journalistiken då hon under flera år arbetat på Veckorevyn.

– Det här är en viktig rekrytering för oss. För det vi vill fortsätta bygga framåt på byrån och det vi vill skapa åt våra kunder. Emelies kreativa talang i kombination med sin journalistiska bakgrund gör mig övertygad om att hon kommer göra avtryck hos oss från dag ett, säger Maja Siösteen, COO & head of talent på Nord DDB, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBKing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.