Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

E-hälsomyndigheten letar byråer

Publicerad: 10 April 2014, 08:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Den nya myndigheten söker en kommunikationsbyrå och tre digitala byråer.


E-hälsomyndigheten är en ny myndighet som bland annat ansvarar för den nationella läkemedelsstatistiken och lagrar och förmedlar elektroniska recept i Sverige. Målet är att bidra till en bättre vård, omsorg och hälsa. Nu letar myndigheten efter en kommunikationsbyrå.

I uppdraget ingår strategisk kommunikationsrådgivning, varumärkesrådgivning, medierelationer, kriskommunikation, produktion av kommunikationsmaterial och mässor och event.

– Vi har en spännande tjänst på gång som inte har utvecklats än, som är ett uppdrag från socialdepartementet. Det är ett personligt hälsokonto till Sveriges invånare. Där kommer det att behövas stora kommunikationsinsatser, säger Eva Reimers, kommunikationschef på myndigheten.

Samtidigt vill myndigheten teckna ramavtal med tre digitala byråer. De ska ha "kompetens och kapacitet att arbeta proaktivt och processorienterat" och digital spetskompetens.

– Vi kommer att rangordna de tre byråerna. Om den som kommer som nummer ett inte kan åta sig uppdraget går det vidare till nummer två och så vidare.

Uppdragen sträcker sig på två år med chans till förlängning i ett år i taget till totalt högst fyra år. Sista dagen att lämna in anbudsansökningar till uppdragen är den 19 maj.

I dag jobbar myndigheten med Intellecta, som alltså riskerar att tappa uppdraget.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.