Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Droga 5 utreder kreativa chefen

Publicerad: 31 januari 2018, 07:38
Uppdaterad: 31 januari 2018, 07:45

Ted Royer, som innan han började hos Droga5 år 2006 jobbat på byråer som Wieden + Kennedy, har själv har inte kommenterat utredningen. Bild: Skärmdump från Spikes Asias Youtube-kanal

Ted Royer, kreativ chef på New York-baserade reklambyrån Droga 5, är avstängd i väntan på utredning.


Ämnen i artikeln:

Wieden Kennedy

Droga 5 i New York rankas som en av världens mest framstående reklambyråer med över 600 anställda. Nu rapporterar Adweek att byrån har stängt av den kreativa chefen Ted Royer och anlitat en extern juristfirma för att göra en utredning av honom.

Vad utredningen gäller vill Droga 5 inte kommentera, men anställda på byrån uppger till Adweek att det har ägt rum möten med personalen för att diskutera saken.

Vd:n Sarah Thompson har även skickat ett mejl till alla i personalen för att berätta om den externa utredningen. I mejlet uppmanade hon medarbetarna att gå med potentiella bekymmer eller klagomål till chefer eller till personalavdelningen.

Ted Royer, som innan han började hos Droga 5 år 2006 jobbat på byråer som Wieden + Kennedy, har själv har inte kommenterat utredningen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Wieden Kennedy

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.