Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Doberman är en av Sveriges bästa arbetsgivare

Publicerad: 3 November 2015, 08:45
Uppdaterad: 16 December 2015, 16:22

Den digitala designbyrån är Sveriges bästa arbetsgivare, enligt en ny undersökning.


Den digitala designbyrån Doberman och konsultbolaget Netlight är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2015. Detta enligt en ny undersökning från Universum i samarbete med Metrojobb.

– Det känns jätteroligt såklart, det är en bra bekräftelse på att vi är en attraktiv arbetsgivare som värnar om våra medarbetare. Jag tror att vår styrka ligger i att vi vågar fråga och lyssna på dem, säger Klara Adolphson, vd för Doberman AB, till Dagens Media.

Klara Adolphson tog över vd-posten för cirka sex månader sedan.

– Jag märkte när jag kom hit att Doberman har gjort rätt hela tiden. Det är medarbetarna som bygger organisationen och vi ser till att de alla syns. Det är därför allt blir så himla bra.

Får de anställda några grymma julklappar?

– Vi har redan givit bort bort årets julklapp till Röda Korset. Ett fantastiskt medarbetardrivet initiativ som kom när flyktingkrisen var ett faktum och som innebar att vi skänkte 1000 kronor per anställd. Men vi firar såklart med tårta idag.

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en årlig undersökning där medarbetare får betygsätta sina arbetsgivare. I år betygsattes 126 arbetsgivare av 35 189 medarbetare. Doberman toppar listan över medelstora företag(50-249 anställda) och konsultbolaget Netlight över stora företag(över 200 anställda).

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.