fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Doberman anordnar designworkshop

Publicerad: 22 februari 2012, 05:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:32

I helgen anordnar designbyrån Doberman Global Service Jam, ett sorts tjänstemaraton där deltagarna designar tjänster under ett gemensamt tema.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


För andra året i rad arrangeras Global Service Jam som syftar till att samla såväl amatörer som proffs i en sorts designworkshop. Evenemanget går av stapeln i helgen och pågår i 48 timmar.

Deltagarna får forma team på plats och sedan designa tjänster kring ett ännu hemligt tema. I år är det designbyrån Doberman som arrangerar workshopen i Stockholm.

– Jag har varit med på liknande evenmang tidigare och energin på dem är fantastisk. Nu kom det i servicedesignvariant och då kändes det rätt att arrangera, säger Pär Lindhe, som tillsammans med Thérèse Mannheimer och Tove Blomgren är arrangörer och anställda på Doberman.

Evenemanget är redan fulltecknat och deltagarna består av ungefär häften studenter och häflfen branschfolk, från Daytona, Ottoboni, Berghs och Hyper Island.

– Det är en bra blandning av folk. Det krävs inget mer än nyfikenhet och samarbetsvilja för att vara med och deltagarna är både amatörer och proffs, säger Pär Lindhe.

Global Service Jam är ett ideellt nätverk och arrangeras i alla världsdelar i nästan 100 städer.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev