Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

”Det är lite läbbigt det här”

Tre frågor till Bizkits vd, Johan Eidmann. Som efter strömavbrott sitter fast på kontoret, 18 våningar upp i en av Hötorgsskraporna.

Henrik Widell


Publicerad: 26 Januari 2011, 10:39
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:24

Ämnen i artikeln:

Johan EidmannTre KronorBizkit

Klockan 11:30 idag slocknade Hötorgsskraporna efter ett strömavbrott. Hissarna stannade halvvägs mellan våningarna och på plan 18, där TV4 var på plats i Bizkits lokaler, blev det plötsligt kolsvart. 

– De kom hit för att presentera sina nya program och man kan väl säga att det är lite svårjobbat just nu, säger Johan Eidmann.

Så vad gör ni, leker sällskapslekar?

– Nej, TV4-folket har fortfarande lite batteri kvar i datorn men när det tar slut får vi väl börja lägga patiens eller något.

Någon som blev fast i hissen?

– Du jag vet inte, inte någon av våra i alla fall men du kanske ska ringa Tre Kronor som också sitter här och höra med dem. Just nu är branschen två mediebyråer kort.  

När får ni strömmen tillbaka då?

– Klockan två har de sagt och vi får hoppas att det stämmer eftersom vi har en höggravid kvinna här som ska föda och det finns bara trånga brandtrappor att ta sig nedför. Det är lite läbbigt det här.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.