Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Delta Republic ny retailbaserad byrå

Publicerad: 2 september 2016, 06:50
Uppdaterad: 2 september 2016, 06:58

Klas Lindstrand var med och byggde upp Apotek Hjärtat och Arla Foods inhousebyråer – nu startar han nya byrån Delta Republic.


Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatArla Foods

Nu slår Delta Republic upp dörrarna till sin retailbaserade byrå. Fokus ligger på kampanj- och konceptutveckling, förpackningsdesign samt produktion.

– Vi har en spännande tid framför oss och är extra syresatta. Vi är tre partners och ett antal medarbetare. Många av oss har tidigare arbetat tillsammans och vet att vi lirar bra ihop, säger Klas Lindstrand, vd och projektledare på den nya byrån i ett pressmeddelande.

Med sig in i bolaget har han Gunlie Carsall och Jessica Rydén, båda med lång byråerfarenhet.

På kundlistan finns redan bland annat Apotek Hjärtat, Bausch+Lomb, Gudruns och Nöt-Crème.

– Vi har tack vare tidigare goda samarbeten kommit snabbt upp i sadeln, och fler spännande uppdrag är på väg in. Vår styrka är det genuina intresset för uppdragsgivarens affär och lönsamhet. Det är avgörande för vår verksamhet, fortsätter Klas Lindstrand.

Klas Lindstrand har lång erfarenhet av retail och var bland annat med och byggde upp Apotek Hjärtat och Arla Foods inhousebyråer. De senaste åren har han drivit den nu nedlagda reklambyrån Simon Says.

Förutom kontor i Stockholm planeras under nästa år även en filial i Hamburg.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatArla Foods

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.