fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Delägare lämnar Forsman & Bodenfors

Publicerad: 23 maj 2018, 09:26
Uppdaterad: 23 maj 2018, 09:26

Silla Levin, vd på Forsman & Bodenfors bekräftar för Dagens Media att flera delägare har lämnat byrån. Foto: Jannes Naess

Forsman & Bodenfors finanschef tvingas gå när byrån ska expandera internationellt.

Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

HF


Dagens Media kan berätta att Forsman & Bodenfors finanschef och delägare Elisabet Gustafsson får lämna i samband med att byrån ska expandera sin verksamhet.

Uppgiften bekräftas av Forsman & Bodenfors vd Silla Levin.

– Det är sant att Elisabet kommer sluta hos oss till semestern. Vi är oerhört glada för allt hon har bidragit med under den långa tid hon varit hos oss. Hon har varit en stor del i att framgångsrikt bygga upp F&B till det fina företag vi idag är. Nu är vi mitt i klivet i vår internationella satsning och framåt ser vi att rollen som CFO hos oss kräver en internationell erfarenhet. Det är ett beslut vi tagit tillsammans med vår ägare, skriver hon i ett mejl till Dagens Media.

Samtidigt har tre andra delägare lämnat Forsman & Bodenfors. Andreas Malm, tidigare art director har gått till Volvo Cars.

– Andreas Malm har gått över till att jobba på Volvo Cars, naturligtvis tråkigt för oss men samtidigt ett naturligt steg efter många år på F&B och samtidigt ett positivt kvitto på det nära samarbete vi har med en mångårig kund, skriver Silla Levin.

Tobias Nordström, tidigare senior planner, har gått till Oatly som han jobbat nära och aktivt med sedan en tid tillbaka.

– Tobias Nordström har varit uthyrd på 100 procent till Oatly sedan ett tag tillbaka, även det visar på att den kompetens F&B besitter har en förankring i våra kunders kärnverksamhet, skriver Silla Levin.

Johan Eghammer, har som Dagens Media tidigare rapporterat om, gått över till en tjänst på CP+B i USA.

– Johan Eghammer har tillträtt en tjänst hos CP+B i Boulder, Colorado - en systerbyrå till oss som vi har mycket gemensamt med och där vår före detta vd Erik Sollenberg också jobbar idag, skriver hon.

Silla Levin säger dock att dessa fyra delägare lämnar "oberoende av varandra över en längre period".

– Som sagt, det är naturligtvis tråkigt att de inte är här, men det är samtidigt naturligt och inte ovanligt att medarbetare söker nya utmaningar, särskilt efter så många år på F&B. Idag är vi cirka 160 medarbetare på F&B och har under senaste året vuxit med över 30 personer. Vi har en positiv rörelse framåt med en mängd rekryteringar och spännande uppdrag, avslutar Silla Levin.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev