Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Deasign växer och rekryterar

Publicerad: 7 April 2011, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:14

Den digitala fullservicebyrån Deasign expanderar snabbt – med stärkt vinstmarginal.


Ämnen i artikeln:

Deasign

Under ett år har Deasign vuxit från 50 anställda till 70 på sina tre marknader, Sverige, Finland och Ryssland. Halva styrkan sitter på Stockholmskontoret som nu stärkts med ytterligare tre rekryteringar.

– Det har gått väldigt bra under året och vi har växt mycket. Sedan i höstas har vi väldigt mycket att göra och har haft ett behov av att växa på alla tre marknader, säger Axel Bendrik, koncernchef på Deasign.

Deasign har precis också anställt en ad men söker fortfarande för Sveriges räkning ytterligare en projektledare och en produktionsledare, men sedan är det stopp med nya rekryteringar för ett tag.

– Vi ska nog hålla i oss lite i Sverige där vi har växt kraftigt. Nu ska vi fokusera tillväxten på Finland och kanske främst Ryssland. Vi startade i St Petersburg i januari i år, tjänade pengar från första månaden och är nu nio personer där.

Hur mycket stryk tar vinstmarginalen av den här kraftiga expansionen?

– Inte alls. Vi har brutet räkenskapsår och om något så blir marginalerna starkare i år än förra året.

Här är Deasigns svenska rekryteringar:

Ebba Månsson

Blir Deasigns nya planner och kommer närmast från Starcom där hon var Research Manager och arbetade med kunder som bland annat Apoteket Hjärtat, Kraft Foods, Brothers & Sisters, Polarn O. Pyret, JC och Trygg-Hansa.

Niklas Grennard

Är projektledare och rekryterades från Cloud Nine där han var key account manager, projektledare och ansvarig för byråns redaktörsavdelning. Niklas har på Cloud Nine jobbat med bland annat Fjällräven, Astra Zeneca och Aftonbladets viktkoll.

Rebecca Sellei

Rebecca Sellei är en rutinerad projektledare och kommer från Futurniture där hon arbetat med bland annat Polarn & pyret, Ikea, SBAB och SMHI.

Henrik Widell


Ämnen i artikeln:

Deasign

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.