Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Dear Friends utvecklar Studio

Publicerad: 5 september 2018, 11:58
Uppdaterad: 5 september 2018, 12:06

Jonas Randell och Roger Brovik. Foto: Pressbild

Göteborgsbyrån spetsar sitt erbjudande inom rörlig bild – och norpar Filmic Arts vd Jonas Randell till att leda satsningen.


Ämnen i artikeln:

Dear Friends

Göteborgsbyrån Dear Friends spetsar sitt  befintliga erbjudande med en renodlad produktionsenhet för fler och mer högkvalitativa produktioner av såväl foto, film, ljud och animation. Leda den nya avdelningen ska Jonas Randell göra, som senast kommer från rollen som vd och kundansvarig producent på filmproduktionsbolaget Filmic Art – som han också varit med och grundat.

– Behovet av rörligt har vuxit starkt sista åren, men jag tror att vi fortfarande bara är i början på denna omställning. Alla organisationer som är närvarande på webben och i sociala kanaler behöver fundera på hur deras innehåll och kommunikation ska se ut för att bryta igenom det berömda bruset, och där tror jag att rörlig media i kombination med bra storytelling är överlägset i att skapa intresse, kommenterar Jonas Randell.

Även Roger Brovik som är vd på Dear Friends, håller med om att trenden att kunder efterfrågar mer och mer rörligt material håller i sig, oavsett kanal och segment:

– Genom vår satsning på Dear Studio kommer vi att kunna möta deras på behov på ett mycket bättre och effektivare sätt. Dessutom innebär satsningen att våra kreatörer får bättre möjligheter att testa och realisera idéer och koncept på ett smidigare sätt än tidigare. Och vi kan inte tänka oss någon bättre person att leda vår satsning än Jonas, med tanke på hans erfarenhet och insikt i branschen, kommenterar han.

Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dear Friends

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.