Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

De vinner SKL Kommentus jätteupphandling

Vizeum, Nowa Kommunikation och Tross Sverige ska hjälpa Sveriges kommuner att förbättra kommunikationsarbetet.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Publicerad: 20 Maj 2015, 11:11
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:01

Ämnen i artikeln:

SKLVizeum

Mediebyrån Vizeum är en av tre byråer som har vunnit upphandlingen av mediebyråtjänster till SKL Kommentus. Upphandlingen gjordes av SKL Kommentus inköpscentral. De andra som har vunnit är Nowa Kommunikation och Tross Sverige.

– Det känns jätteroligt. Framförallt eftersom SKL Kommentus var ute med upphandlingen redan i höstas, men då avbröts den eftersom alla detaljer inte fanns på plats. Det är skönt att kunna komma igen efter att ha lagt ner så otroligt mycket tid på materialet, säger Frippe Stenberg, vd på Vizeum Sverige, till Dagens Media och fortsätter:

– Det är jättespännande. Potentialen är gigantisk, men samtidigt vet man inte hur det blir eftersom kommunerna själva bestämmer.

Enligt upphandlingsunderlaget uppgår den årliga medieinvesteringen till 63 miljoner kronor. Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning.

– Vi kommer att tillhandahålla strategi och köp av media. Vi har redan uppdrag för ett antal kommuner, till exempel Göteborgs stad.

LÄS OCKSÅ:

Ämnen i artikeln:

SKLVizeum

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.