Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

De vinner Kycklingstipendiet

GULDÄGGET. Här är de fyra som tar hem årets kycklingstipendium.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Publicerad: 19 April 2018, 19:04
Uppdaterad: 19 April 2018, 19:04

Vem får Guldägg i år?

Caroline Andersson:Juryns motivering: "Det är ofta svårt att bedöma insatsen på en kreatör som arbetat i större arbetsgrupper. Men när man om och om igen har ett finger med i spelet i idédrivna och väl genomförda kampanjer är det inget snack om saken. Då ska man ha ett Kycklingstipendium. Priset går till Art Directorn Caroline Andersson!"

Nathalie Hallman och Johanna Nyberg: Juryns motivering: "Det är stilsäkert, eget och konsekvent genomfört på ett sätt som är alltmer sällsynt. Filmer som blandar nytt och gammalt, fint och fult på ett nytt sätt som bildat ett eget universum. Priset går till Nathalie Hallman & Johanna Nyberg som tillsammans är regissörsduon Cherry Cobra!"

Maria Lashari:Juryns motivering: "Att hålla sig inom ramarna verkar inte intressera denna kyckling. Tvärtom har vi göra med en urkraft som är som inte låter sig beskrivas med en enkel titel. Formsäkerheten som genomsyrar alla arbeten avslöjar dock förkärleken för Art Direction. Priset går till mångsysslaren Maria Lashari!"

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.