De utser årets Kycklingstipendiater

2016-02-26 13:25  

Här är kreatörerna som sitter i årets Kycklingjury.

Kycklingstipendiatet är ett specialpris till nya och begåvade kreatörer, som varje år delas ut på Guldäggsgalan. Nu är juryn klar.

Det blir Tove Langseth, cd på DDB Stockholm, Johan Olivero, Copywriter på Forsman & Bodenfors, Annika Berner, cd på Beckmans Designhögskola och Rickard Beskow, copywriter på Åkestam Holst och Kycklingstipendiat 2015, som sitter i årets Kycklingjury. 

– Jag kan utan tvekan säga att Kycklingstipendiejuryn är den roligaste juryn. Det är alltid extra kul att få kolla vad branschens absolut yngsta förmågor har för sig. Jag hoppas att deras jobb får mig att trilla baklänges, säger Tove Langseth, cd på DDB Stockholm, som själv vunnit, i ett pressmeddelande.

Tre stipendiater får 20 000 kronor vardera. Stipendiet kan sökas av de som studerar eller har varit verksamma inom till reklam, pr och design i max tre år.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt