Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

De tar Barack Obamas digitalbyrå till Sverige

Publicerad: 18 September 2013, 05:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

Blue State Digital är byrån som drev Barack Obamas digitala kampanjer inför båda presidentvalen. Nu kommer de till Sverige.


Det är kampanjbyrån Reform Act (ägs av Reformklubben) som tecknat ett samarbetsavtal med Blue State Digital.

Samarbetet innebär att Reform Act får ensamrätt på att använda BSD Tools, det digitala verktyg som Blue State Digital utvecklat – och som bland annat användes i François Hollandes och Barack Obamas valkampanjer.

– Genom vårt samarbete med Blue State Digital får svenska organisationer och andra tillgång till ett av världens mest testade engagemangsverktyg och mest utvecklade pedagogik för att lyckas med det, säger Reform Acts vd Birgitta Pagot i ett pressmeddelande.

I och med samarbetet kommer Reform Act både att använda BSD Tools för sina kunders räkning samt vara exklusiv återförsäljare för verktyget på hela den nordiska marknaden.

Enligt Reform Act har BSD Tools redan använts i en kampanj för att öka antalet läkare med neurologisk kompetens samt för att öka valdeltagandet i kyrkovalet.

Dagens Media söker Birgitta Pagot.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.