De ska döma i Young Lions

2016-02-04 11:42  

Här är juryn – Calle Sjönell är ordförande.

Registreringen till Young Lions tre kategorier – pr, cyber och design – är nu öppen.

Samtidigt presenteras årets jury.

– Det ska bli underbart att få se den svenska reklamens nästa våg av talanger. Jag hoppas kunna inspirera dem att hitta både unika och enkla lösningar till tävlingen, säger juryordföranden Calle Sjönell, kreativ chef på Mullen Lowe Brindfors, och fortsätter:

– Sverige brukar ju göra bra ifrån sig så det ska bli spännande att jobba med juryn och vaska fram våra representanter.

Till sin hjälp i juryn får har Catrin Vagnemark, cd på BVD, och Karin Schollin, partner och key account manager på Prime. 

– Efter förra årets succéer med både guld och silver i Cannes Young Lions känns det extra kul och spännande att dra igång årets upplaga, säger Nicole Lage-Vianna, projektledare för Young Lions Sweden.

Nytt för i år är att deltagare som är upp till 30 år gamla kan tävla. Dessutom tilldelas de vinnande teamen festivalpass för hela veckan.

Anmälningar kan ske fram till den 17 februari.

Komm, Sveriges kommunikationsbyråer är Sveriges representanter för Cannes Lions och arrangerar den svenska uttagningen, tillsammans med samarbetspartnern Getty Images, Penetrace som produktionspartner och Dagens Media som mediepartner.

 

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt