Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

De kan bli Årets medierådgivare

Publicerad: 14 Oktober 2013, 10:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:30

Monica Touminen, Ulrika Jangblad och Malin Helldin. De är medierådgivarna som tävlar om att bli Årets medierådgivare i Tidskriftspriset 2013.


Tidskriftspriset delas ut av Sveriges Tidskrifter – som nu släpper nomineringarna inför årets gala.

Nominerade i kategorin Årets medierådgivare är Monica Touminen på Maxus, Ulrika Jangblad på OMD samt Malin Helldin på Starcom.

I juryn sitter Aller Medias annonsdirektör Lotta Cederbom, Åsa Olow, KAM-säljare Bonnier Creative, Daniel Hamrin på Egmont Tidskrifters avdelning för Creative Sales, Informas vd Mike Kolacz samt Talentums försäljningsdirektör Johan Gahlin.

Pristagaren kommer att utses genom en omröstning hos de 400 annonsförsäljare som går på Sveriges Tidskrifters utbildning Mediakompetens.

I kategorin Årets krönikör är Charlotta Hemlin på Lärarnas Tidning, Pamela Andersson på Topphälsa och Regina Katralen på VeckoRevyn nominerade.

Även nomineringarna till priset Årets skoltidskrift är klara. Där är de nominerade Åva Gymnasiums tidskrift Cumulus, Huddingegymnasiets HGY Magazine samt Signerat Ung som ges ut av Klara gymnasium.

– Det här en av de roligaste tiderna på året. När vi får gå ut och presentera alla de nominerade till Tidskriftspriset. Det är verkligen kul att få visa fram några av alla de bra insatser som görs i branschen, säger Sveriges Tidskrifters vd Kerstin Neld i ett pressmeddelande.

Nomineringarna i de övriga kategorierna kommer att presenteras under veckan. Priset delas ut den 17 oktober.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.