Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

De blir Boxers nya reklambyrå

Publicerad: 23 april 2015, 06:07
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Crispin Porter + Bogusky blir ansvarig för Boxers marknadskommunikation.


Ämnen i artikeln:

CP BBoxer

Boxer gick ut i sin byråupphandling i vintras och nu står det alltså klart att det blev Crispin Porter + Bogusky som vann pitchen. Därmed tappar Saatchi & Saatchi uppdraget.

Uppdraget är att ta fram en ny kommunikationsplattform som lanseras i höst.

En kampanj signerad CP+B kommer dock att ha premiär redan i april.

– Vi valde CP+B tack vare deras energi, engagemang, digitala erfarenhet och kreativa höjd. Vi gillar även deras strategiska syn på vad kommunikation idag ska åstadkomma. De kommer bli en viktig och nära samarbetspartner för oss när vi nu tar fram ett nytt kommunikationskoncept och börjar resan mot ett förnyat, modernt och kundfokuserat Boxer, säger marknadschefen Elisabet Åkerhielm i ett pressmeddelande.

Cecilia Steenberg Forsberg är managing director på CP+B i Stockholm:

– Vi går nu in i en väldigt spännande fas då Boxer både som företag och varumärke, ihop med resten av branschen, håller på att förändras helt och hållet. Det är en mycket rolig resa vi har framför oss och alla vi på CP+B är otroligt peppade över att få vara med på den, säger hon i pressmeddelandet.

Boxer har också valt C2 som ny webb- och produktionspartner.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

CP BBoxer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.