Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

David Orlic blir Komms nya ordförande

Publicerad: 4 Maj 2015, 12:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Volontaires grundare David Orlic blir Komms yngsta ordförande.


Ämnen i artikeln:

KommVolontaire

På Guldägget 2015 meddelade Komms ordförande Gustav Martner att han lämnar uppdraget. Nu föreslår Komms valnämnd att David Orlic, grundare och vice vd på Volontaire, ska bli ny ordförande.

– David Orlic har precis den erfarenhetsbredd och det tydliga engagemang i att driva branschen framåt som vi sökte i en ny ordförande. Han är prestigelös och nyfiken. Valnämndens bedömning är att David kommer att kunna ge branschen en ordentlig skjuts in i framtiden, säger valnämndens ordförande Jesper Fritzson i ett pressmeddelande.

David Orlic har tidigare suttit i juryn för bland annat Cannes Lions. Väljs han så kommer han att bli Komms yngste ordförande.

– Vi är mitt i en enorm branschglidning som ställer helt nya krav på både byråer och uppdragsgivare. Kommunikationsprojekt sträcker sig idag från affärsstrategi och tjänsteutveckling till underhållning och opinionsbildning, säger David Orlic, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Komms styrelse har under ledning av Gustav Martner gjort ett fantastiskt jobb med att bredda förbundet och öka branschens anseende gentemot näringsliv, politiker och allmänhet. Jag är stolt över att få bygga vidare på det och ödmjuk inför nomineringen.

Det blir på stämman den 29:e maj som det kommer att beslutas om David Orlic blir Komms nya ordförande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KommVolontaire

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.