Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

CSN söker digital byrå

Publicerad: 21 December 2015, 12:16
Uppdaterad: 21 December 2015, 12:38

CSN inleder upphandling värd 1,2 miljoner.


Just nu söker Centrala studiestödsnämnden (CSN) en digital fullservice byrå som har "djupet och bredden inom design, grafisk form, profil, och marknadsföring med specialistkunskap inom en rad professioner som digital kommunikation kräver".

I början av 2016 ska CSN utveckla och förbättra sin webbplats, csn.se och inför det arbetet ska den grafiska profilen utvecklas och anpassas för framförallt digitala kanaler.

I sin anbudsinbjudan skriver CSN även att de ser webben och intranätet som ett nav för extern och intern kommunikation och där "Mobile First Design" kommer fungera som ledstjärna.

De skriver även att deras grafiska profil saknar riktlinjer för annonsering, mäss- och profilmaterial och till viss del tryckta produkter och att "Befintligt producerat material har en enhetlig profil men det är inte dokumenterat och standardiserat. Vilket är ett arbete som behöver göras samtidigt som vi uppdaterar och utvecklar vår profil för digitala kanaler."

Omfattningen beräknas uppgå till cirka 1 250 000 kronor per år, men CSN skriver att de inte kan garantera det angivna beloppet.

Avtalstiden är två år med möjlighet till två förlängnings-perioder om vardera ett år.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.