Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Creunas vd får lämna byrån

Publicerad: 8 november 2017, 09:19
Uppdaterad: 8 november 2017, 09:45

Magnus Palm.

Creunas styrelse väljer att byta ut vd:n Magnus Palm.


Ämnen i artikeln:

Creuna

Enligt ett pressmeddelande från Creuna har kraven på digitalbyrån ökat i takt med att kundernas affärer blivit allt mer tekniska. Det ställer i sin tur nya krav på ledarskapet.

Styrelsen och den nuvarande vd:n Magnus Palm har därför kommit överens om att han ska lämna sin tjänst redan 6 november.

– Magnus har med framgång utvecklat Creunas affärs- och kundorientering, och därigenom lagt en god grund inför framtiden. Nu står Creuna inför en ny fas och vi har identifierat en rad åtgärder som ska ta Creuna in i framtiden och ytterligare stärka vår position. Vi har i samförstånd med Magnus enats om att han lämnar sin tjänst som vd, säger Torstein Harildstad, styrelseordförande i Creuna, i pressmeddelandet.

– Magnus och Creuna skiljs som goda vänner, jag önskar Magnus lycka till och tackar för insatsen under tio år i bolaget, fortsätter han.

Processen att hitta en efterträdare inleds omgående. Under tiden tar konsulten Claes Jonson över som tillförordnad vd.

Magnus Palm har varit vd på Creuna sedan 2015. Byrån omsatte förra året 169 (156) miljoner kronor och gjorde ett resultat före finansiella poster på 5,6 (-2,5) miljoner kronor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Creuna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.