Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Creuna utser ny vd

Publicerad: 2 januari 2018, 14:05
Uppdaterad: 2 januari 2018, 14:05

Foto: Pressbild.

Efter att byrån valt att bryta med tidigare vd:n Magnus Palm har Creuna nu hittats hans ersättare i Johanna Fagrell Köhler: "En stor munsbit".


Ämnen i artikeln:

Creuna

Johanna Fagrell Köhler har under de senaste åren jobbat som styrelseproffs, men har även tidigare erfarenhet som vd och koncernchef för olika kommunikationsbyråer. Bland kommunikationsbyråer anser Johanna Fagrell Köhler att Creuna alltid varit varit en tuff motståndare – något hon fått erfara när hon varit ute på pitcher.

– Jag har varit borta ganska länge från operativa tjänster och suttit i styrelser. När Creuna kontaktade mig kände jag direkt att det som de vill göra med bolaget framåt och den vägen som de vill gå är något som jag kan hjälpa till med, säger Johanna Fagrell Köhler till Dagens Media.

Vad kommer du att bidra med?

– Jag kommer bidra med digital kompetens. Jag har jobbat mycket digitalt med produktutveckling, kommunikation och utveckling av webb. Jag jobbar med digitalt utifrån alla affärsperspektiv. Det kommer jag tillföra, men även ledarskapsdelarna där jag har ganska stora erfarenheter från tidigare uppdrag.

Johanna Fagrell Köhler ser hennes nya post som en rolig utmaning och ett självklart beslut. Hon tillträder som vd den 12 februari.

– Det är en stor munsbit och jag gillar såna utmaningar.

Dagens Media har tidigare skrivit om att Creuna valt att bryta med vd:n Magnus Palm efter tio år på byrån.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Creuna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.