Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Cordovan-avhoppare går till ny byrå

Publicerad: 6 April 2010, 09:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:55

Samtliga Cordovan-avhoppare går till Sefa-vd:n Ola Sernekes nya byrå Dear Friends.


Som Dagensmedia.se tidigare avslöjat valde 17 medarbetare på Cordovan Digital i förra veckan att lämna Cordovan-gruppen i Göteborg.

Anledningen var att de fått erbjudande från Ola Serneke, vd för entreprenadföretaget Sefa Byggnads, att gå till hans systartade digitala kommunikationsbyrå Dear Friends.

– Jag har förstås märkt hur digital kommunikation får allt mer utrymme och har länge känt att det är en bransch och en värld jag skulle vilja ge mig in i, lära mer och utveckla, säger Ola Serneke i ett pressmeddelande.

Enligt Ola Serneke har han rekryterat ”samtliga kundansvariga projektledare, hälften av alla kreatörer samt flashanimatörer, systemutvecklare och systemarkitekter” från Cordovan Digital, samt vd:n Roger Brovik.

– Efter en del eget funderande och dialog med vänner inom reklam- och kommunikationsvärlden bestämde jag mig för att rekrytera personer från en redan etablerad och erkänt kompetent byrå som passade den profil jag tycker att en modern kommunikationsbyrå ska, säger Ola Serneke.

Han beskriver Dear Friends profil som 30 procent traditionell kommunikation och 70 procent digital, ”ungefär det omvända förhållandet mot hur dagens reklam- och kommunikationsbyråer jobbar”.

Verksamheten drar igång 1 maj.

Dagensmedia.se har sökt Roger Brovik.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.