Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Cohn & Wolfe växer

Publicerad: 31 Augusti 2012, 06:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:13

Under sommaren har pr-byrån Cohn & Wolfe anställt tio nya konsulter.


Ämnen i artikeln:

Cohn Wolfe

Cohn & Wolfe har haft ett bra år med flera nya kunder och utökade kunduppdrag. Det är bakgrunden till att pr-byrån rekryterat tio konsulter under sommaren.

Bland annat har byrån anställt de tidigare Star PR-konsulterna Maria Kempe och David Hesselman samt Fanny Reutersvärd från Jung.

Byrån hämtar också flera nya förmågor direkt från utbildningarna. Joseph Borenstein har rekryterats från Göteborgs universitet medan Linnéa Rinäs och Alinde Johansson kommer från Lunds universitet.

– Vi är inne i en expansiv fas, säger byråns vd Marta Karlqvist till dagensmedia.se.

Varför var det viktigt att få in just de här personerna?

– Många av våra befintliga kunder, inom alla tre affärsenheterna, lägger allt fler uppdrag hos oss och därför har vi behövt rekrytera brett. Deras gemensamma nämnare är att de är oerhört kompetenta inom sina respektive områden och dessutom fantastiskt trevliga. Genom att stärka upp med juniora teammedlemmar kan vi även arbeta mer kostnadseffektivt för våra kunder.

Kommer ni att göra fler rekryteringar inom den närmsta framtiden?

– I takt med att uppdragen sväller och vi vinner nya kunder ser jag absolut att vi kommer ha behov av fler medarbetare framöver, men just nu har vi en perfekt balans.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Cohn Wolfe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.