Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Cloud blir en del av Klirr

Publicerad: 2 April 2014, 13:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:42

Cloud Agency blir en del av reklambyrån Klirr och får därigenom utökade resurser för sina uppdrag.


Att växa sig större har sedan länge varit ett mål för Cloud Agency, som med sina åtta anställda specialiserar sig på bland annat strategi, design och produktdesign.

– Organisk tillväxt är enormt resurskrävande för ett företag i vår storlek. Så under ett år har jag utforskat olika möjligheter till sammanslagningar, säger Emma Wallin, vd för Cloud, i ett pressmeddelande.

Bolaget blir en del av reklambyrån Klirr Stockholm, och fusionen kommer att ge Cloud bättre förutsättningar för komplexa uppdrag och utveckling.

I utbyte kommer Cloud att stärka Klirrs erbjudande inom design, uppger Anders Hasselstrand, vd för Klirr.

– Teamet har med sig kunskap och erfarenhet inom bland annat produktdesign, corporate identity och även reglerade branscher som läkemedel, alkohol/drycker samt apotek. Jag ser fram emot en mycket intressant och givande gemensam framtid tillsammans, säger han.

Klirr sysselsätter i dagsläget 75 personer. De bägge bolagens årliga omsättning uppgår till omkring 90,5 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

Pär Ullrich

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.