Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Climeon väljer Next State

Publicerad: 19 Mars 2018, 13:00
Uppdaterad: 19 Mars 2018, 14:57

Bild på Next State arbetsgrupp och Christopher Engman från Climeon. Från vänster; Hanna Ahlström, Simon Flack, Christopher Engman (Climeon), Kristina Hagström-Ilievska,Robin Nilsson och Lina Földessy. Foto: Next State

B2B-byrån Next State blir strategisk partner till energiföretaget Climeon, som strävar mot att bli förstahandsvalet inom förnyelsebar energi.


Energiföretaget Climeon inleder ett samarbete med  B2B-byrån Next State. Uppdraget består bland annat av att stödja Climeon i deras tillväxtresa, med hjälp av säljdrivande och varumärkesbyggande marknadsföring.

Climeon gör el av spillvärme från industrier och geotermisk värme – och har hittat ett sätt att utvinna el av varmvatten, med betydliget högre verkningsgrad än tidigare, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Christopher Engman är marknadschef och intäktschef på Climeon:

– Det vi föll för hos Next State är deras förståelse för vår affär, kultur och utmaningar och inte minst att de förstår samspelet mellan B2B-marknadsföring och försäljning. Next State kan kombinera kreativ och strategisk höjd för att vinna stora affärer samtidigt som det bygger varumärket. Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap med Next State, kommenterar han.

Ett stort mål med samarbetet, är att få Climeons energiförsörjningsmetod att bli förstahandsvalet när det gäller förnyelsebar energi i världen.

– Det ska bli otroligt spännande att följa med på Climeons resa och bidra med vår filosofi kring hur man vinner större affärer smartare. Dels för Climeon och dels för att vi även är med och skapar en bättre miljö i världen på riktigt, säger Kristina Hagström- Ilievska, som är intäktschef på Next State.

Arbetsgruppen hos Next State består av:

Hanna Ahlström, kundansvarig projektledare, Kristina Hagström-Ilievska, Strateg, Lina Földessy, AD, Simon Flack, Regissör, Robin Nilsson, Webbutvecklare och Cole Ruth, copywriter.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.