Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Claës af Burén: "Vi tror på byrån"

Publicerad: 23 Augusti 2012, 09:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:13

Gyro Stockholm köps upp av Claës af Burén och Anki Engman, samtidigt som byrån byter namn till Damn Good Agency Stockhom, DGA. Dagensmedia.se har pratat med Claës af Burén om planerna för byrån.


Ämnen i artikeln:

Gyro

Byråns vd Claës af Burén och ekonomichef Anki Engman köper tillsammans upp majoriteten av aktierna i Gyro Stockholm. Enligt Claës af Burén är detta ett led i att kunna utveckla byrån vidare.

– Jag och Anki har jobbat här länge och vi tror väldigt mycket på byrån. En stor del av det lokala ägandet innebär att byrån kommer kunna dela med sig till personalen på ett helt annat sätt, säger han till dagensmedia.se.

Enligt Claës af Burén innebär de nya ägarförhållningarna också att byrån kan fokusera mer långsiktigt.

– Vi har den möjligheten nu när vi lokaläger. Vi kan helt enkelt återinvestera mer i byrån, bygga mer långsiktigt och dela med oss av byråns framgångar på ett annat sätt, säger han.

Byrån kommer även att byta namn till Damn Good Agency Stockholm, DGA. Namnbytet beror dels på att Gyro har som policy att äga alla byråer som går under namnet, dels på att de nya ägarna vill peka på byråns målsättning.

– Vi vill markera att vi är en lokalägd byrå. Sedan har vi som målsättning att vara en förbannat bra byrå och en bra investering för våra kunder. Så vårt namn är vår målsättning, säger Claës af Burén.

Hur har reaktionerna hos de anställda sett ut?

– Det har varit väldigt positivt. Å ena sidan är det inga stora förändringar, men å andra sidan förändrar det deras liv. De kan nu påverka på ett annat sätt. Vi sitter i samma lokaler och det förenklar livet.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gyro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.