Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Cirkus Scott väljer pr-byrå

Publicerad: 22 Juli 2011, 04:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Cirkus Scott firar 75-årsjubileum och återvänder till Sverige. Därför har cirkusen nu anlitat byrån Agency för att sköta pr-arbetet.


Ämnen i artikeln:

Agency

Cirkus Skott grundades i Sverige 1937 och under tre helger i augusti återvänder den anrika cirkusen till Sverige. Bland annat ska cirkusen uppträda i ett 4000 kvadratmeter stort tält på Gärdet i Stockholm.

Inför premiären har cirkusen arbetat hårt med marknadföring i bland annat webb, print och radio. Totalt sett ligger marknadsföringsbudgeten på över en miljon kronor, med tyngdpunkten på utomhus och print.

Nu har Cirkus Scott alltså även anlitat Agency som pr-byrå. Det innebär att Agency kommer hantera cirkusens samtliga pr-uppdrag under 2011 samt under kommande turné 2012.

– Det är viktigt att göra svenska folket uppmärksamma på att vi är tillbaka i Sverige efter några år utomlands. Därför väljer vi att satsa hårt på att marknadsföra och göra pr för Cirkus Scotts tre veckor i Stockholm, säger cirkusdirektören Robert Bronett i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har valt att samarbeta med Agency då vi känner att det finns ett gediget kunnande och professionalism där som kan hjälpa till att ta till vara på vår produkt och starka varumärke.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Agency

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.