söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Circle K väljer JCP

Publicerad: 15 april 2016, 07:13
Uppdaterad: 15 april 2016, 07:11

Just Cruzin Production (JCP) blir Circle K:s samarbetspartner för event och möteskommunikation. JCP vann pitchen mot ett 20-tal andra byråer på den svenska och norska marknaden.

Ämnen i artikeln:

Circle K

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Kontraktet omfattar event och möteskommunikation i Norden, Baltikum, Polen och Ryssland under tre års tid. Uppdraget i Norden delas med den norska eventbyrån Gyro.

De första delarna i uppdraget omfattar interna events för att markera starten av Circle K som nytt varumärke. En annan del i uppdraget är eventaktiveringar på stationerna runtom i landet i samband med varumärkesbytet.

- Det känns fantastiskt tycker vi. Statoil har jobbat strategiskt med event och sett det som en viktig del i deras kommunikation och det visar att de litar på oss som en strategiskt viktig partner. För oss kommer detta betyda att fler stora företag får upp ögonen och ser att vi är en partner att räkna med. Vi har kanske inte synts lika mycket som vi borde, men att få ett långsiktigt samarbete med en kund som Circle K är en fantastik utmaning, säger JCP Sveriges vd Johan Hult till Dagens Media.

JCP har redan påbörjat sitt uppdrag och Statoils stationer i Norden startar processen med namnbytet till Circle K i maj.

Arbetsgrupper

Arbetsgrupp JCP Sverige

Johanna Bornholm Teamledare

Katherine Åsaborn Projektledare

Felicia Waldner, Projektkoordinator

Thobias Löfqvist AD

Johan Hult VD/Producent

 

Arbetsgrupp Circle K

Svein Arve Strand, Senior Manager Events

Sirincan Kibar, Specialist Events

Ata Khan, Senior Manager Procurement

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev