Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Christina Saliba lämnar Mindmakers PR

Publicerad: 5 Juni 2018, 07:21
Uppdaterad: 5 Juni 2018, 07:46

Delägaren säljer sina andelar och gör en exit – för att satsa på projekt med Camilla Läckberg.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers PR

Christina Saliba, som gick in som delägare och vd för Mindmakers PR 2012, gör nu bokslut med kommunikationskoncernen BBS group som grundades parallellt. I ett pressmeddelande berättar hon att hon istället ska satsa på investmentbolaget "Invest in her" som verkar för ett jämlikt näringsliv. Christina Saliba grundade BBS group tillsammans med Joachim Berntzon och Hans Bylund 2012.

– Jag är otroligt stolt över resan vi gjort med Mindmakers PR och BBS Group. Det har varit sex framgångsrika år tillsammans, och jag har älskat att få jobba med Jocke och Hasse. De är briljanta, kommenterar Christina Saliba.

– Jag har bestämt mig för att sälja och lämna koncernen. Nu ska jag genom mitt entreprenörskap ta mig an nästa utmaning: ett mer jämlikt näringsliv, genom framförallt kvinnligt ägande. Mitt fokus blir bland annat "Invest In Her" som jag startade med Camilla Läckberg i kombination med rådgivning och profilering av näringslivsprofiler, offentliga personer och andra som påverkar vårt samhälle och näringsliv. Det är min stora passion och det jag brinner för, säger Christina Saliba.

Joachim Berntzon är styrelseordförande för BBS Group:

– Vi önskar Christina stort lycka till, hon är en av branschens skickligaste PR-konsulter och entreprenör och vi ser fram emot att samarbeta även i framtiden. Det har varit sex framgångsrika och kul år tillsammans. Vi har skapat en verksamhet som omsätter närmare 60 miljoner med drygt 40 medarbetare, som vi nu ser fram emot att fortsätta att bygga, vår affärsidé blir allt mer aktuell och vi vill fortsatt växa, säger han.

Idag finns fyra bolag i gruppen: BerntzonBylund (reklam), Mindmakers PR (PR), Wonderland (event) och Socialminds (socialamedier). Joachim Berntzon blir tillförordnad vd på Mindmakers PR.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev