Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Christian Remröds bloggbolag i riskzonen för tvångslikvidation

Publicerad: 13 November 2015, 10:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:21

Fashion Networks International kan vara i riskzonen för tvångslikvidation.


Medieentreprenören Christian Remröd, har tidigare begärts i personlig konkurs. Nu kan även hans bloggbolag "Fashion Networks International" vara i riskzonen för tvångslikvidation.

För tre år sedan sålde han bolaget Fashion Networks International – som han grundat ihop med Elin Kling och som är mest känd för sajten Minoutfit – till det Condé Nast-ägda bolaget Fairchild Fashion Media.

I samband med affären tog han över rollen som general manager för Fashion Networks International och kreativ utvecklingschef för Fairchild Fashion Media.

Skatteverket har tidigare ansökt om att Christian Remröd ska försättas i personlig konkurs men Christian Remröd uppgav senare för Dagens Media att myndigheten fått in de pengar han var skyldig, och att konkursansökan därför återkallats.

Om Fashion Networks senaste årsredovisning ger en rättvisande bild av resultatet är nu oklart. Enligt ansvarig revisor kan vara så illa att bolaget ligger i farozonen för tvångslikvidation på grund av kapitalbrist.

Detta framkommer i bolagets årsredovisning.

I dagarna har Fashion-bolaget även överklagat ett nekat skatteavdrag till Högsta förvaltningsdomstolen.

Dagens Media har sökt Christian Remröd.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.