Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Charlotte Kalla i samarbete med Håkanson United

Publicerad: 3 mars 2017, 09:57
Uppdaterad: 3 mars 2017, 11:51

”Jag vill prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv”, säger skidstjärnan om det nya kommersiella samarbetet.


Ämnen i artikeln:

Charlotte KallaHåkansson United

Bakgrunden till samarbetet mellan byrån och den VM-aktuella längdskidåkaren sägs vara en önskan från Charlotte Kalla om att engagera sig på ett ”mer fokuserat och syftesdrivet” sätt vid sidan av skidåkningen.

– Jag vill prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv i arbetet med att utveckla mina kommersiella samarbeten, säger Charlotte Kalla från tävlingarna i Lahti.

Det är nu upp till Håkanson United att ”staka ut” riktningen för hur samarbetet ska se ut, skriver byrån i ett pressmeddelande. Olle Håkanson, partner på Håkanson United, kommenterar det nya förvärvet:

-Vi är förstås otroligt stolta och glada över samarbetet med Charlotte Kalla. Initialt handlar det nu om att vara lyhörda. Vi utgår från vad Charlotte tycker är kul, spännande och viktigt för att hitta en gemensam plattform att jobba utifrån, säger han.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News