Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Chalmers väljer Scpgrey

Publicerad: 8 April 2015, 04:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:06

Efter en upphandling är Scpgrey en av Chalmers nya reklambyråer.


Ämnen i artikeln:

Chalmers

Enligt ett pressmeddelande var det ett femtontal reklambyråer som deltog i Chalmers upphandling. Scpgrey Göteborg vann förtroendet i kategorierna "Grafisk form och originalproduktion för webb och tryck", där byrån kom etta samt i kategorin "Mäss- och monterproduktion", där byrån kom tvåa.

– De byråer som var intresserade fick lämna in prisuppgifter och arbetsprover. Sedan gjorde vi en bedömning där vi tittade på om det var vad vi efterfrågade, säger Johan Wetterberg, kommunikatör på Chalmers, till Dagens Media.

Fredrik Odding är art director på Scpgrey.

– Vi har inte träffat Chalmers ännu, men ska ha ett uppstartsmöte med dem framöver och då kommer vi bli klara med vad vi ska göra. Jag vet inte riktigt ännu vad uppdraget innefattar, men Chalmers jobbar ganska frekvent med tryckt material, säger han till Dagens Media.

Enligt Johan Wetterberg kommer Scpgrey att ha ett operativt uppdrag som består av produktion.

– Som vi ser det kommer våra byråer att arbeta tillsammans med varandra. Acne är vår strategiska huvudbyrå och kommer att stå för alla koncept, medan våra operativa byråer står för själva produktionen, säger Johan Wetterstrand och fortsätter:

– Det kan handla om allt från arbeta med våra stora trycksaker till att uppdatera foldrar.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Chalmers

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.