Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Carl Kock till Bizkit Havas

Publicerad: 26 Maj 2016, 11:00
Uppdaterad: 26 Maj 2016, 10:03

Mediebyrån Bizkit Havas fortsätter att växa.


Ämnen i artikeln:

Bizkit HavasJohan Eidmann

Mediebyrån Bizkit Havas senaste rekrytering är Carl Kock, som lämnar sin tjänst på OMD. Carl Kock blir strateg och senior projektledare på Bizkit Havas.

– Carl är en jättehärlig person och en väldigt kompetent strateg och projektledare och det känns grymt bra att få välkomna honom till vårt snabbväxande gäng, säger Johan Eidmann, vd och grundare av Bizkit Havas, i ett pressmeddelande.

– Kraven på våra projektledare är stora och ser idag helt annorlunda ut jämfört med vad de gjorde för ett par år sedan. De ska inte bara vara vassa på strategi och media utan även vara duktiga på att utveckla våra kunders affärer i en allt mer komplex och föränderlig marknad, fortsätter Johan Eidmann.

Bizkit Havas har under de senaste åren vuxit med 13 personer och fler nyrekryteringar är på väg. Man har drygt 60 medarbetare i Sverige och över 120 i Norden.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Bizkit HavasJohan Eidmann

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.