Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Carat-veteran tar över OMD i Göteborg

Publicerad: 21 Januari 2011, 05:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

OMD har gjort klart med en ny Göteborgs-chef. Han hämtas från Carat och heter Daniel Roos.


Ämnen i artikeln:

OMDMartin Hugosson

Som dagensmedia.se tidigare berättat kommer Daniel Eriksson att lämna OMD:s ägare Omnicom i maj. Han ersätts av OMD:s vd Ola Bergström som i sin tur ersätts av OMD:s Göteborgschef Martin Hugosson.

OMD har nu hittat en ny chef för sitt Göteborgs-kontor, i Daniel Roos.

– För oss är det en drömrekrytering, Daniel har jobbat med både små och stora kunder, varit ute i Europa och har en bred erfarenhet på mediebyråsidan, säger Martin Hugosson.

Daniel Roos har jobbat på Carat i 12 år, både i Stockholm, Göteborg och på Paris-kontoret. I dag är han projektledare på Carat i Göteborg, men tillträder på OMD i slutet av februari.

Som dagensmedia.se tidigare berättat har det den senaste tiden varit turbulent på mediebyråernas Göteborgskontor, då Mindshare, Vizeum och MEC alla tappat sina Göteborgschefer.

– Jag tycker det är roligt att OMD fortsätter att förstärka och rekrytera i Göteborg, där andra byråer drar ner och tappar personer, säger MArtin Hugosson.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

OMDMartin Hugosson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.