Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Carat värvar från Fox

Publicerad: 9 mars 2017, 09:06
Uppdaterad: 9 mars 2017, 09:09

Bild 1/2  Christian Mörner kommer senast från Fox international channels. Foto: Pressbild

Carat värvar Christian Mörner som ny chef för broadcast. John Aleman får samtidigt en ny roll inom Dentsu Aegis. "Carat är enligt min mening den mest spännande och expansiva mediebyrån", säger Mörner.


Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisCarat

Christian Mörner lämnar jobbet på Fox international channels för att börja på Carat den 21 mars. Han går in i ledningsgruppen och har värvats för att delta i utvecklingen av framtidens erbjudande inom rörlig bild.

- Det känns fantastiskt roligt att kunna locka en person som Christian till Carat. Jag har stor respekt för hans syn på ledarskap, hans strategiska och analytiska förmåga samt den stora passion han visar för förändringsarbete, säger Nike Carlstoft, vd på Carat, i ett pressmeddelande.

Christian Mörner, som tidigare även varit Sverigechef på Discovery, ser fram emot nya utmaningar.

- Efter flera år på mediesidan ser jag mycket fram emot rådgivarrollen och Carat är enligt min mening den mest spännande och expansiva mediebyrån. Tillsammans med systerbyråerna inom Dentsu Aegis har de ett unikt erbjudande och det ska bli fantastiskt roligt att vara med på deras resa framåt, säger Christian Mörner.

Samtidigt lämnar John Aleman Carat efter fyra år. Han börjar sitt nya jobb på Dentsu Aegis den 17 april och kommer att ansvara för medieköp för både Carat och Vizeum, samt ingå i det centrala investmentteamet.

- John är en av Sveriges mest kunniga personer inom broadcastmedia med en enorm passion för att skapa maximalt värde för våra kunder genom förhandling och effektiva medieköp så det är mycket positivt att vi kan utveckla hans roll samt förstärka hela Dentsu Aegis erbjudande till våra kunder, säger Mattias Behrer, vd för Dentsu Aegis Network Sverige.

Mathias Asplund

Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisCarat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News