söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byter namn och växer

Publicerad: 5 september 2012, 04:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

Produktionsbolaget Breitholtz Entertainment byter nu namn till BZE. Samtidigt har bolaget stärkt upp med två nyrekryteringar.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Under två år har Kalle Breitholtz och Martin Åkerhage producerat reklamfilmer under namnet Breitholtz Entertainment. Nu byter bolaget namn till BZE.

– Egentligen bytte vi namn för att Breitholtz Entertainment blev så satans långt. BZE var enklare. Sedan har vi bytt lite grafisk profil också. Den var hård förut, men nu är den lite mjukare eftersom att vi är lite mjukare, säger Kalle Breitholtz till dagensmedia.se.

Bolaget har samtidigt gjort två nyrekryteringar, dels i producenten Anna Sofia Mörck, som tidigare har jobbat tillsammans med Kalle Breitholtz på Mister Krister.

– Vi kompletterar varandra bra och det är skönt att jobba med någon som man har en bra och nära relation med. Vi litet bolag och blir som en familj nästan, säger Kalle Breitholtz.

Bolaget har dessutom knutit till sig animatören Haris Mlivic, men enligt Kalle Breitholtz vill företaget inte knyta till sig för många nya namn eller bli alltför stora.

– Vi gillar att vara ganska små. Vi är som ett hjärta som bultar litegrann. Någonstans finns det en styrka i att vara små. Dessutom håller man kostnaderna nere, säger han.

BZE har senast arbetat tillsammans med Cordovan i Göteborg för Volvia.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev