Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byter chefredaktörsrollen mot egen byrå

Publicerad: 16 Februari 2018, 10:17
Uppdaterad: 16 Februari 2018, 12:00

Catrin Offerman. Foto: Anna Pauser

Tidningen Miljö & Utvecklings chefredaktör Catrin Offerman slutar efter tio år. Nu vill hon underlätta för verksamheter i frågor om hållbarhet.


Hon är vetenskapsjournalisten som har skrivit om hållbarhetsfrågor i över 15 år, och dessutom har Catrin Offerman varit chefredaktör för facktidningen Miljö & Utveckling i tio år.

När hon nu lämnar tidningen gör hon det för att starta kommunikationsbyrå.

– Jag vill hjälpa verksamheter att förstå vilka hållbarhetsfrågor de behöver jobba med och hur de kan dra nytta av det arbetet i sin kommunikation, säger hon själv i en kommentar.

Hennes nya byrå får namnet Komako, där hon ska hjälpa verksamheter med kommunikationsrådgivning och omvärldsanalys med fokus på hållbarhet.

– Alla verksamheter behöver jobba med hållbarhet idag, det går inte att ducka för det. Att arbeta systematiskt med miljö och sociala frågor attraherar också personal och kunder, samt skapar trovärdighet för varumärket och stolthet bland medarbetare, säger Catrin Offerman i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.